Thomas Geuens, fotograaf

Contacteer me gerust vrijblijvend voor extra informatie

+32 479 634 359
info@thomasgeuens.be

 

Trouwdatum
Trouwdatum

Veelgestelde Vragen


Hoe ga ik te werk?
Alles begint met een goede voorbereiding!  Daarom spreek ik graag vooraf met het koppel af. Om elkaar te leren kennen en om de dag te bespreken. Zo weet ik op de huwelijksdag goed wat er wanneer gebeurd en hoe de dag zal verlopen.  Dat is weer een zorg dat voor jullie wegvalt.
Op de huwelijksdag ga ik zo onopvallend mogelijk te werk.  Een fotograaf moet ,mijn inziens, versmelten met de gebeurtenissen en niet teveel in de kijker lopen.


Wat zijn mijn prijzen?
Dat hangt er deels van af wat jullie wensen zijn. Ik heb enkele standaardprijzen die ik met plezier doormail. Maar als jullie daar je zin niet tussen vinden, maak ik graag een offerte op maat.
Neem gerust contact op om de prijzen vrijblijvend te ontvangen.


Hoe worden de foto’s aangeleverd?
Het koppel krijgt de beelden digitaal aangeleverd via een download link.

Ik houd zelf alle foto’s bij als back-up maar raad mensen aan om zelf ook een back-up te maken. Je kan niet veilig genoeg zijn.


“Wanneer kunnen we de foto’s bekijken?”
Binnen de week na jullie huwelijk bezorg ik jullie een preview van de leukste beelden van de dag! Ideaal om via sociale media te delen of als bedank-kaartje…

De volledige selectie ontvangen jullie iets later. Ik probeer dat binnen de 2-3 maanden af te werken!


“Wij zijn niet fotogeniek.”
Tuurlijk wel…


“Wij poseren niet graag.”
Geen probleem , tijdens de fotoshoot geef ik aanwijzingen en tips zodat jullie je op je gemak voelen. We maken samen een mix van klassieke en spontane foto’s , daar heb je zeker geen poseerervaring voor nodig.


Nog een vraag ?
Je kan me steeds bereiken via email of telefoon. Ook als jullie graag een vrijblijvende afspraak maken.