Trouwen met Thomas : info

Huwelijk : portfolio // info

Contacteer me gerust vrijblijvend voor extra informatie

+32 479 634 359
info@thomasgeuens.be

 

Trouwdatum
Trouwdatum

Veelgestelde Vragen


Hoe ga ik te werk?
Alles begint met een goede voorbereiding!  Daarom spreek ik graag vooraf met het koppel af. Om elkaar te leren kennen en om de dag te bespreken. Zo weet ik op de huwelijksdag goed wat er wanneer gebeurd en hoe de dag zal verlopen.  Dat is weer een zorg dat voor jullie wegvalt.
Op de huwelijksdag ga ik zo onopvallend mogelijk te werk.  Een fotograaf moet ,mijn inziens, versmelten met de gebeurtenissen en niet teveel in de kijker lopen.


Wat zijn mijn prijzen?
Dat hangt er deels van af wat jullie wensen zijn. Ik heb enkele standaardprijzen die ik met plezier doormail. Maar als jullie daar je zin niet tussen vinden, maak ik graag een offerte op maat.
Neem gerust contact op om de prijzen vrijblijvend te ontvangen.


Hoe worden de foto’s aangeleverd?
Het koppel krijgt de foto’s op een DVD, in hoge resolutie.  Dat wil zeggen dat je vrijblijvend prints en dergelijke kan laten maken, zonder extra kosten!
Het aantal foto’s is afhankelijk van huwelijk tot huwelijk. Mijn streven is om een ruime selectie aan te leveren die zowel leuke herinneringen als artistieke beelden bevat.
Ook een professioneel boek behoort tot de mogelijkheden.   We bespreken samen welke foto’s jullie graag vereeuwigd zien op papier.  Voor het boek gedrukt wordt krijgen jullie desgewenst een digitale versie te zien.  Zo kunnen er nog wijzigingen worden doorgevoerd voor het boek gedrukt wordt.


“Wanneer kunnen we de foto’s bekijken?”
Kwaliteit kost tijd.  Mijn streefdoel is om de foto’s binnen de maand afgewerkt aan te leveren.


Liever een moderne dan wel klassieke fotoreportage?
Dat kan, in mijn portfolio vind je voorbeelden van beide stijlen.  Bekijk samen de foto’s en laat me weten welke stijl jullie het meest aanspreekt.


“Wij zijn niet fotogeniek.”
Tuurlijk wel


“Wij poseren niet graag.”
Geen probleem , tijdens de fotoshoot geef ik aanwijzingen en tips zodat jullie je op je gemak voelen.   We maken samen een mix van klassieke en spontane foto’s , daar heb je zeker geen poseerervaring voor nodig.


Nog een vraag ?
Je kan me steeds bereiken via email of telefoon.  Ook als jullie graag een vrijblijvende afspraak maken.